Neem contact met mij op

Telefonisch: +31621556167

Whatsapp: +31621556167

Mail: petra@depraktijkhaarlem.nl

 

Contactformulier

De Praktijk
Tappersweg 25
2031 ET  Haarlem
t. 06-21556167

Tarieven & vergoedingen van De Praktijk

Een sessie van een uur kost € 120,-

Het intakegesprek kost € 120,-

Bij een vervolgsessie bereken ik voor iedere 10 minuten langer dan een uur € 20,-

Afspraken die niet nagekomen worden en niet tenminste 48 uur van te voren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht. Zie voor verdere bepalingen mijn Algemene Voorwaarden.

Je betaald per pin of contant na afloop van een sessie. 

Vergoedingen

Ik ben een erkend behandelaar en aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG. Ben je aanvullend verzekerd, dan is vergoeding mogelijk onder de noemer ‘natuurgeneeskundige behandeling’. Dit valt onder de Alternatieve Geneeswijzen. Omdat de natuurgeneeskundige behandeling onder de aanvullende verzekering valt, hoef je hierover geen eigen risico te betalen. 

Klik hier voor een overzicht van zorgverzekeraars in 2023 zoals bekend bij de VBAG en RBCZ of informeer bij je verzekering. Om volledige zekerheid over de vergoeding te hebben adviseer ik contact op te nemen met de zorgverzekeraar, vraag dan of een natuurgeneeskundig consult in jouw pakket zit, noem geen specifieke behandelmethode om verwarring te voorkomen. Vermeld hierbij dat De Praktijk/Petra Beets aangesloten is bij de VBAG en opgenomen is in de Zorgzoeker van de VGZ voor Alternatieve zorg - Natuurgeneeskunde.

Ook ben ik aangesloten bij de RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg. De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren in de complementaire zorg (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert. 

De Praktijk is lid van De Samenwerkende EMDR therapeuten Nederland en aangesloten bij het Holos Netwerk en lid van hulpnaongeval.nl  

Ik word regelmatig bij- en nageschoold om mijn kennis van zowel psycho-sociaal als medisch up to date te houden. 

Werkgever

Wordt er van je verwacht dat je op het werk beter gaat presteren? Dan is het tevens mogelijk je werkgever een bijdrage te vragen. Vaak heeft een werkgever een budget voor persoonlijke ontwikkeling of opleiding. Met dit traject werk je aan je persoonlijke ontwikkeling, dus vraag bij je werkgever wat de mogelijkheden zijn.

Privacyverklaring

Betrouwbaarheid is een belangrijke factor in mijn dienstverlening en mijn omgang met klanten. Ik respecteer uw privacy en behandel uw persoonlijke gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk, volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Lees hier de privacyverklaring van De Praktijk.

Algemene gegevens

De Praktijk KvK nummer: 34 33 23 51
BTW nummer: NL820582128B01ING
Bank: NL16 INGB 065.55.19.912

Voor klachten over de behandeling kunt u zich voor het klachtrecht wenden tot de VBAG en voor het tuchtrecht tot de stichting TCZ. Ik ben aangesloten bij de geschilleninstantie Quasir, met de geschillencommissie Zorggeschil.